Førstehjelp Gyldendal Førstehjelp Norsk Førstehjelp

Gyldendal Førstehjelp Norsk Førstehjelp

Førstehjelp

Varenr.: 187394

Gyldendal Førstehjelp – Norsk Førstehjelpsråd er en ny utgave som inneholder faglige oppdateringer på viktige fagområder, slik som blødningskontroll, hypotermi og brannskader. I tillegg er den grå delen og den rød delen om den første pasientundersøkelsen grundig gjennomgått og bearbeidet både faglig og pedagogisk.

435,-
370,-Medlem
-+
9 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Førstehjelp – Norsk Førstehjelpsråd:
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Kari Raustøl og Marianne Greng
Utgitt: 2020
Utgave: 3. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788205530454
Innbinding: Heftet
Sider: 208 sider
Vekt: 563 gram
Mål: 191 x 260 x 11 mm

Som førstehjelper er du det første, viktige leddet i kjeden som redder liv. I denne boka finner du det du trenger å vite om førstehjelp enten det oppstår en situasjon hjemme, på idrettsplassen, i skogen, på fjellet, ved sjøen eller på reise.

Boka Førstehjelp har gjennom lang tid satt standarden for god førstehjelp i Norge, og er basert på medisinsk forskning og vurderinger fra fageksperter, men også på tradisjoner og sunn fornuft.

Boka forener en god faglig forankring med en enkel og pedagogisk framstilling av lærestoffet. Den har en oversiktlig og klar layout med symbolene Hva skal du se etter? Faresignaler? Hva gir pasienten uttrykk for? Hva skal du gjøre?

Den røde delen av boka legger vekt på den første viktige pasientundersøkelsen og den første livsviktige hjelpen. Den gule delen tar for seg alvorlige skader og sykdomstilstander. Den grønne delen beskriver ulykker, forebyggende tiltak og førstehjelpsutstyr.

Boka passer i alle utdanninger der man ønsker fordypning i faget førstehjelp, for eksempel på høgskoler, i videregående skole, i frivillige organisasjoner og i nødetater.

815