Førstehjelp Norsk Førstehjelpsråd

Norsk Førstehjelpsråd

Førstehjelp

Varenr.: 187394
Norsk Førstehjelpsråds Førstehjelp gir deg det du trenger å vite om førstehjelp enten det oppstår en situasjon hjemme, på idrettsplassen, i skogen, på fjellet, ved sjøen eller på reise.
399,-
339,-Medlem
-+
6 på lager.

Førstehjelp:
Forlag: Norsk Førstehjelpsråd
Forfatter: Kari Raustøl
Utgitt: 2015
Utgave: 2. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788205436282
Innbinding: Heftet
Sider: 200 sider
Vekt: 529 gram
Mål: 192 x 261 x 11 mm

Boka Førstehjelp har gjennom lang tid satt standarden for god førstehjelp i Norge. Denne fullstendig omarbeidede utgaven er basert på medisinsk forskning og vurderinger fra fageksperter, men også på tradisjoner og sunn fornuft.

Boka forener en god faglig forankring med en enkel og pedagogisk framstilling av lærestoffet. Den har en oversiktlig og klar layout med symbolene Hva skal du se etter? Faresignaler? Hva gir pasienten uttrykk for? Hva skal du gjøre?

Den røde delen av boka legger vekt på den første viktige pasientundersøkelsen og den første livsviktige hjelpen. Den gule delen tar for seg alvorlige skader og sykdomstilstander. Den grønne delen beskriver ulykker, forebyggende tiltak og førstehjelpsutstyr.

Boka passer i alle utdanninger der man ønsker fordypning i faget førstehjelp, for eksempel på høgskoler, i videregående skole, i frivillige organisasjoner og i nødetater.

815