Kuppeltelt til 3 Helsport Reinsfjell SuperLight 3 Blue Kuppeltelt til 3 Helsport Reinsfjell SuperLight 3 Blue Kuppeltelt til 3 Helsport Reinsfjell SuperLight 3 Blue Kuppeltelt til 3 Helsport Reinsfjell SuperLight 3 Blue Kuppeltelt til 3 Helsport Reinsfjell SuperLight 3 Blue

Helsport Reinsfjell SuperLight 3 Blue

Kuppeltelt til 3

Varenr.: 659686
Helsport Reinsfjell SuperLight 3 er et lett kupelltelt til tre personer og passer perfekt på fjelltur. Ytterduken på fjellteltet tåler en vannsøyle på 2000 mm. Med to innganger og to fortelt er det fleksibelt og komfortabelt på tur. Det er ideelt å bruke et fortelt til bagasje og et til matlaging. Teltet er designet med forbøyde segmenter i stengene for å gjøre veggene brattere, noe som gir økt komfort og rom inne i teltet. Teltet er den perfekte blanding av ekstremt lav vekt og høy komfort.
11 499,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Reinsfjell SuperLight 3:
Soveplasser: 3 personer
Vekt: Totalt 2440 gram
Vannsøyle: Yttertelt 2000 mm / Bunnduk 3000 mm
Mål pakket: Ø 19 x 40 cm
Mål oppslått: 250 x 290 x 115 cm / Kun innertelt 230 x 160 x 105 cm
Kvalitet: Ytterduk 15 D / Bunnduk 40 D
Plugger: 16 plugger (140 gram)
Stenger: 2 x 347 cm og 1 x 410 cm

Farge
  • Gul
  • Blå

Fire ventiler på ytterteltet og to store nettingpaneler på innerteltet sikrer svært god ventilasjon og minimerer kondens. Du kan på varme sommerdager ha teltet helt åpent, men allikevel være godt beskyttet mot innsekter.

Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og veldig lav vekt. Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale.

  • Lette stoffer, komponenter og løsninger.
  • Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting.
  • Enkelt oppsett med fargekodede stenger/ stangkanaler og egnutviklet stangkopp.
  • Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind.
  • Helsport AirFlow II-ventilasjon sikrer mer frisk luft, bedre sovekvalitet og økt luftsirkulasjon som gir mindre kondens.
  • Lommer i innertelt for enkel organisering.
  • To innganger med fortelt.
1076