Fjellduk Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo Fjellduk Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo Fjellduk Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo Fjellduk Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo Fjellduk Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo Fjellduk Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo

Helsport Fjellduk Pro Fjellkamo

Fjellduk

Varenr.: 677231
Helsport Fjellduk Pro er en svært lett og anvendelig ufôret fjellduk du alltid kan ha i sekken. Denne fungerer like bra som vindsekk til vinterturene, som til tarp under lunsjen på de mest regnfylte dagene på jakt eller tur. Fjellduk Pro dekker mange behov og kan kobles om til å brukes på post, som poncho, tarp, soveposeovertrekk eller vindsekk, samt utallige andre måter. Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at den gjør det mulig å sitte på post over mange timer.
1 899,-
-+
9 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Helsport Fjellduk Pro:
Vekt: Komplett 775 gram / Kun duk 575 gram / Kun hette og armer 200 gram
Mål: 160 x 230 cm / Som vindsekk 160 x 230 cm / Som soveposetrekk 80 x 230 cm / Pakket Ø 12 x 25 cm
Materiale: Polyester PU belagt med aluminium
Vannsøyle: 5000 mm

Farge
Mønster

I tillegg kan fjellduken være helt nødvendig ved ulykker, skader eller om man skulle bli overrasket av kraftig uvær. Den er også perfekt som varmekilde for en kald og våt hund eller beskyttelse av vilt under slakting. Er du heldig og får lov, kan den også benyttes som duk på middagsbordet.

Det medfølger avtakbar hette og armer, som gir ekstra bevegelighet når du bruker kikkert og våpen. Hetta og armene festes med glidelås som sikrer at vann ikke trekker inn i duken, samtidig som den hindrer armene fra å gli ned. Alle glidelåser er dekket med klaff. Ytterduken er i Polyamide med hele 5000 mm vannsøyle.

  • Avtagbare hette og ermer.
  • Kobbelbar glidelås; kobles med flere duker.
  • Glidelåsklaff.
  • Stoff med aluminiumsbelegg.
  • Helsport fjellduk leveres i tre farger/mønster.
  • Kompresjonstrekk og nødflagg er inkludert.
1080