Løpesko til herre 40 Icebug Rover RB9X GTX M 7 Black Løpesko til herre 40 Icebug Rover RB9X GTX M 7 Black Løpesko til herre 40 Icebug Rover RB9X GTX M 7 Black Løpesko til herre 40 Icebug Rover RB9X GTX M 7 Black

Icebug Rover RB9X GTX M 7 Black

Løpesko til herre 40

Varenr.: 131496
Icebug Rover RB9X GTX er et par piggfrie løpesko laget for lange, komfortable løpeturer i all slags vær og i alle terrengtyper. Mønsteret i yttersålen er utviklet for å gripe like bra i søle som på stein, og gir sammen med RB9X-gummiblanding et overlegent grep på både våte og tørre overflater.
1 899,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Icebug Rover RB9X GTX M:
Materiale: Overdel i Bluesign-sertifisert polyester mesh. / Sølebeskytter i TPU. / Membran i Gore-Tex Extended Comfort med bluesign og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil. / Innleggsåle av Ortholite Hybrid som er bluesign-sertifisert, solution dyed og GRS-sertifisert i 100 % resirkulert polyester. / Mellomsåle i lett EVA med 20 % Bloom skum med ESS. / Yttersåle av RB9X piggfri grepsgummi.
Vekt: 300 gram

Farge
Sort
  • Gore-Tex-membran.
  • BOA-stramming.
  • RB9X-yttersåle.
  • Godt alternativ til piggsko.
  • Meget godt grep på sleipt underlag.
  • Perfekt tursko.

Uansett om det handler om en lang løpetur på steinete sti eller en rolig joggetur i dårlig vær, kan du forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen.

Slitesterk, men allikevel glatt bluesign-polyester overdel, og Gore-Tex-membran som holder vannet ute og foten tørr. BOA Fit System sikrer en perfekt passform og er veldig brukervennlig. Den store vridningsstivheten og fulldempingen i mellomsålen i kombinasjon med ESS-systemet, resulterer i en stabil sko som beskytter mot overpronasjon. Mønsteret i yttersålen er utviklet for å gripe like bra i søle som på stein, og gir sammen med RB9X-gummiblanding et overlegent grep på både våte og tørre overflater.

43728