Biltong Original Jack Links Biltong Original 70g

Jack Links Biltong Original 70g

Biltong Original

Varenr.: 118655
Jack Links Biltong Original er en pose med tørket kjøtt som kan spisers rett ut av posen eller brukes i matlaging på tur. Bland rett inn i gryter, supper, potetstappe, eggerøre, og du vil få en velsmakende rett med gode kjøttbiter med god tyggemotstand. Biltong er en form for tørket kjøtt som opprinnelig var utbredt i Sør-Afrika. Det unike i biltongsmaken får man når man bruker eddik i marinaden. Metter godt og gir de nødvendige proteiner som er en av kroppens viktigste byggestener.
79,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Jack Links Biltong Original:
Vekt: Netto 70 gram
Ingredienser: Oksekjøtt, eddik, salt tilsatt jod (salt, kaliumjodat), sukker, druesukker, krudder, maisstivelse, hvitløkpulver, løk, tomat, paprika, krydderkstrakt, gjærekstrakt, røykaroma, konserveringsmidler (natriumnitrit, kaliumsorbat), salt, syrhetsregulerendemiddel (natriumdiacetat, sitronsyre). Laktosefri. Halal.
Oppbevaring: Uåpnet tørt +/– 18°C.
Opprinnelse: Tyskland

  • Uten tilsatt søtnigsstoffer.
  • Perfekt å ha med seg på tur.   
  • Mager og kallorifattig.
  • Proteinrik.

De som kjenner til Beef Jerky vil umiddelbart kjenne igjen denne snackstypen. Det er dog ganske stor forskjell mellom Beef Jerky og Biltong. Beef Jerky kommer fra USA hvor de tradisjonelt tilsatt mye søtning i marinaden. I Afrika brukte de mest krydder, dermed er Biltong mye mer kallorifattig og har mye minde karbohydrater sammenlignet med Beef Jerky.

30811