Norges vakreste sykkelturer Landevei Norges vakreste sykkelturer

Landevei Norges vakreste sykkelturer

Norges vakreste sykkelturer

Varenr.: 118934
Landevei Norges vakreste sykkelturer er en bok hvor du finner 30 ulike turbeskrivelser, fra Senja i Nord, til Lindesnes i sør. Her reiser vi til Jærens forblåste sletter, der det ene talentet etter det andre jevnlig dukker opp. Vi besøker de harde fjellene i Jotunheimen og på Vestlandet, landskapet som selger Norge. Vi sykler på kryss og tvers i det bølgete åkerlandskapet på Østlandet, og vi sykler på de ukjente veiene i Valdres og Innlandet. Alle turene i boken presenteres med kart, høydeprofiler og QR-koder, slik at du enkelt kan laste ned informasjon på GPS-en når du ønsker å sykle dem selv.
449,-
382,-Medlem
-+
2 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Norges vakreste sykkelturer:
Forlag: Landevei
Forfatter: Henrik Alpers
Utgitt: 2021
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788293090915
Innbinding: Innbundet
Sider: 298 sider
Vekt: 855 gram
Mål: 177 x 229 x 29 mm

Å dra på langtur er selve essensen for alle som sykler. Med landeveissykkelen kan du tilbakelegge store distanser på en dag, og langturer er det vi alle gleder oss til, proffer som amatører.

Noen av turene i boken er harde og kuperte, andre går i flatere terreng. Felles for alle turene er at de er vakre heldagsopplevelser, der en er ute og kjenner på den deilige følelsen av å være landeveissyklist: Å trille lydløst bortover asfalten, mens en legger mektig landskap og stor natur bak seg.

Boken oppsummerer den vakreste syklingen Norge har å by på, og er en reise vi har brukt ti år på å fullføre. Boken er blitt til med nysgjerrighet, forslag fra leserne av Landevei, og med hjelp fra lokale syklister landet over.

Forfatteren Henrik Alpers er redaktør for Norges største sykkelnettside, landevei.no. Eventyreren har vært en viktig bidragsyter for å øke interessen for tursykling i Norge. Han har flere store turprosjekt bak seg, og i 2017 syklet han blant annet USA på tvers alene på 30 dager.

31098