Hodelykt 300 lm Ledlenser NEO5R Hodelykt 300 lm Ledlenser NEO5R Hodelykt 300 lm Ledlenser NEO5R

Ledlenser NEO5R

Hodelykt 300 lm

Varenr.: 125361
Ledlenser NE05R er en meget lett og kompakt hodelykt med lysstyrke på opptil 300 lumen. Lykta er perfekt for deg som liker å være aktiv i mørket, takket være dens kraftige lysstyrke og spesielt utviklede lysbilde som kombinerer både flom og spot diode. Vektfordelingen sikrer perfekt komfort, selv over lengre tid. Funksjoner som reflekterende hodebånd og rødt blinkende baklys gir økt sikkerhet i mørket enten du befinner deg i byen, langs landeveien eller i skogen. Den medfølgende bryststroppen lar deg senke lyskilden nærmere bakken og øker kontrastene mot underlaget, samtidig som man unngår å blende de man er sammen med. Det innebygde batteriet lades via magnetisk kontakt.
999,-
-+
6 på lager.
12 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Ledlenser NEO5R:
Lysstyrke: 20–300 (600) lumen
Vekt: Med batteri 104 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 1800 mAh (medfølger)
Rekkevidde: 5–100 meter
Driftstid: 4–35 timer
IP54: Beskyttet mot støv. Beskyttet mot vannsprut fra alle retninger.

Farge
  • Hvit
  • Sort
  • Minimalistisk, ergonomisk design med kabel tunnel for perfekt passform og komfort under raske aktiviteter.
  • Vippbart lampehode for individuell justering av lyskjeglen og 360° synlighet takket være rødt blinkende baklys og reflekterende hodebånd.
  • Selv om lykta er skreddersydd for løping, er den også svært godt egnet til alt fra stavgang, stivandring og hundelufting til skiturer, ultraløp, orientering og andre aktiviteter der lav vekt, høy komfort og kraftig lys er avgjørende.
37534