Matboks Light My Fire Bowl'n Lid BIO 109 HaxyBlu

Light My Fire Bowl'n Lid BIO 109 HaxyBlu

Matboks

Varenr.: 124144
Light My Fire Bowl'n Lid BIO er en praktisk svenskprodusert turmatboks som flyter og kan brukes i både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
165,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Light My Fire Bowl'n Lid BIO:
BPA-fritt (selvfølgelig!)
Materiale: Bioplast
Måler: 195 x 185 x 60 mm
Vekt: 167 gram

Farge
Blå

Inneholder:

  • Tallerken
  • Skål/lokk

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
  1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
  2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

36315