Søkestang Mammut Carbon Probe 240 Light 2149

Mammut Carbon Probe 240 Light 2149

Søkestang

Varenr.: 326019
Mammut Carbon Probe 240 Light er en lett søkestang i karbon som måler 240 cm. Den har Telescopic Lock-lås og dråpeformet tupp. Pakket måler den 45 cm og er delt i deler. Superlett, kompakt og minimalistisk karbon-søkestang som er perfekt for kvalitetsbevisste frikjørere og vektbevisste randofolk.
1 099,-
934,-Medlem
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Mammut Carbon Probe 240 Light:
Mål: Ø 10 mm x 240 cm / Pakket 38 cm
Vekt: 175 gram
Materiale: Karbon

  • Ultralett
  • Kompakt
  • Brukervennlig
  • Solid
  • Smarte løsninger
  • Kjapp i bruk

Mammut Carbon Probe 240 Light er kompakt nok til å passe i enhver skisekk, så lett at du ikke merker den er der, men likevel solid og brukervennlig. Et perfekt valg for frikjørere, toppturister og fjellskifolk som vil ha en superlett, svært pakkbar og eksklusiv karbonsonde. Søkestangen har selvsagt målestreker som lett lar deg avlese hvor dypt den skredtatte ligger, og en dråpeformet spiss som unngår vakuum i snøen og forenkler søk. Den medfølgende pakkposen har et smart print med fremgangsmåten for søk

Søkestangen består av 7 ledd i høykvalitets karbon, som er meget solide og bøyningsstabile. Leddene er 38 cm, med 3,7 cm overlapp sammensatt, og har en diameter på 10 mm. Vekten på søkestangen er skarve 175 gram! Centimetermål rundt hele søkestangen for kjapp og presis avlesning av dybde på skredofferet. Den dråpeformede tuppen sørger for at sonden glir lett gjennom selv hardpakket skredsnø, og unngår vakuum rundt søkestangen. Den medfølgende pakkposen i Mammuts sikkerhetsfarge neon-oransje gjør stangen enkel å lokalisere i sekken, og har nyttig info for korrekt søk, graving og førstehjelp printet på utsiden. Smooth søkestang i utmerket kvalitet!

5467