Sverige: Kungsleden-Padjelanta Nordeca Sverige 7003 Kungsleden-Padjelan Sverige: Kungsleden-Padjelanta Nordeca Sverige 7003 Kungsleden-Padjelan Sverige: Kungsleden-Padjelanta Nordeca Sverige 7003 Kungsleden-Padjelan Sverige: Kungsleden-Padjelanta Nordeca Sverige 7003 Kungsleden-Padjelan

Nordeca Sverige 7003 Kungsleden-Padjelan

Sverige: Kungsleden-Padjelanta

Varenr.: 118460
Nordeca Kungsleden-Padjelanta 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
2 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Nordeca Kungsleden-Padjelanta:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Kartet dekker Padjelantaleden og deler av Nordkalottleden via klassiske og kjente fjellstuer ved Stáloluokta, Árasluokta, Kutjaurestugan og Akkastugorna. I tillegg dekker kartet Padjelanta og Sareks nasjonalpark. Padjelanta er Sveriges største nasjonalpark hvor Padjelantaleden går gjennom. Her finnes turisthytter for hver dagsetappe. Eksempel på fjellstuer i kartet: Vaisaluoktastugan, Kutjaurestugan, Akkastugorna, Gisuris, Låddejåhkå, Árasluokta, Stáloluokta og Vakkotavare.

30613