Sverige: Skäckerfjällen Nordeca Sverige 7011 Skäckerfjällen Sverige: Skäckerfjällen Nordeca Sverige 7011 Skäckerfjällen Sverige: Skäckerfjällen Nordeca Sverige 7011 Skäckerfjällen Sverige: Skäckerfjällen Nordeca Sverige 7011 Skäckerfjällen

Nordeca Sverige 7011 Skäckerfjällen

Sverige: Skäckerfjällen

Varenr.: 118468
Nordeca Skäckerfjällen 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Nordeca Skäckerfjällen:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Fjellkart Skäckerfjällen er et detaljert kart som dekker over 3000km2. Her finner du både turstier og fjellstuer i området som er tydelig merket i kartet. Kartet dekker fjellmassivet Skäckerfjällen, fra den norske siden av grensen ved Gaundalen til Stor-Stensjön i øst. Kartet dekker dessuten flere fine turområder som Skäckerfjällens naturreservat, kjent for sitt kuperte terreng, Rutsdalen og Sockertoppen. Vandringen mellom Anjan fjällstation og Kolåsen er en populær rute med merket sti og er et perfekt utgangspunkt for turer i området. Eksempel på fjellstuer i kartet: Anjan fjällstation og Kolåsen fjällstation.

30621