Sports-BH M Northern Playground Zipbra W M Grey

Northern Playground Zipbra W M Grey

Sports-BH M

Varenr.: 900348
Northern Playground Zipbra Wool er en smart BH i merinoull med glidelås i sidene slik at hele saken kan zippes rett av. Polstringen på innsiden hindrer kuldebroer og gir god komfort. Sitter godt på, er varm og komfortabel. Superlett å ta både av og på!
Størrelseprodukt
S
M
L
680,-
578,-Medlem
-+
2 på lager.
Northern Playground Zipbra Wool:
Vekt: 108 gram
Materiale: 73 % merinoull fra litauiske Utenos, samt 24 % polyester og 3 % elastan for optimale tørkeegenskaper og slitestyrke.
Som de fleste ullprodukter vil også våre produkter kunne krympe litt ved første vask.
Farge
Grå
  • Veldig enkel å ta av, selv med klær på. Den er også veldig enkel å ta på. Du slipper å åle deg inn i den...
  • Produsert i Europa.
  • Høykvalitets merinoull strikket i Litauen.

Å være varm er å være tørr

Hvis det innerste laget er vått, hjelper det lite med store dunjakker. Når man er ferdig med ei treningsøkt eller en tur og kommer til bilen, trikken eller teltet er det viktig å bli tørr raskt. Da vil en fuktig BH være gull å få vekk fra huden. Det hjelper selvsagt at den er laget i ull, men fuktighet gjør at man blir kald uansett.

Samtidig er det slik at du ikke ta den av – men at du har friheten til å gjøre det hvis du ønsker. Det er derfor Fjell og Vidde kaller den en BH-revolusjon.

Vanlig spørsmål:

– Er glidelåsen ubehagelig?

Nei, som med alle andre Northern Playground produkter, er glidelåsene paddet hele veien og man tenker ikke på dem når man leker i skogen.

Produsert i Europa

Northern Playground produserer i Litauen. Dette gjør de for å sikre kvalitet og for å redusere karbonutslippet ved produksjon. I tillegg kommer alledeler av produktene deres fra europeiske leverandører, bortsett fra rå-ullen som importeres fra New Zealand og Australia. Europeisk produksjon er ikke billig, men du får til gjengjeld et produkt med færre reisemil og lang holdbarhet. Fabrikken Utenos tar miljøansvaret sitt svært seriøst og er for eksempel en av få produsenter som oppfyller Greenpeace sine strenge krav i sin Detox Campaign.

19499