Sol, vær og vind Norvis Solkrem 15 ml Sol, vær og vind Norvis Solkrem 15 ml

Norvis Solkrem 15 ml

Sol, vær og vind

Varenr.: 706711
Norvis Sol, vær og vind faktor 20 er en kombinasjonssalve som beskytter mot sol, kulde og vind. Salven har naturlig beskyttelse via et fysisk filter basert på mineralet titan (tiosol). Dette forsvinner ikke over tid, salven beskytter like godt neste år. Salven inneholder ikke vann.
155,-
-+
7 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

Norvis Sol, vær og vind:
Volum: 15 ml
Solfaktor: 20

Mange har sverget til alpefett for å beskytte seg mot vær og vind. Husk at slike produkter ikke nødvendigvis inneholder solfaktor som beskytter mot de skadelige UVa- og UVb-strålene. I tillegg er det viktig at man velger produkter med gode (og helst økologiske) fettstoffer som lar huden slippe ut overskuddsvarme når man er i aktivitet, ellers risikerer man at huden forfryser under salven. Å bli solbrent kan være svært skadelig, og gir økt forekomst av rynker senere i livet. Vi anbefaler at man smører seg flere ganger i løpet av den tiden man er ute.

847