Hjertestarter Philips HeartStart HS1 Kit Hjertestarter Philips HeartStart HS1 Kit Hjertestarter Philips HeartStart HS1 Kit Hjertestarter Philips HeartStart HS1 Kit Hjertestarter Philips HeartStart HS1 Kit

Philips HeartStart HS1 Kit

Hjertestarter

Varenr.: 131286
Philips HeartStart er en hjertestarter som er perfekt for hjemmet, lokallaget og kontoret. Verdens mest solgte og mest brukervennlige hjertestarter. Batteriet har en kapasitet på opptil 200 støt eller 4 timers kontinuerlig bruk. Leveres med 8 års garanti, norsk tale og bæreveske.
20 599,-
-+
1 på lager.

Philips HeartStart HS1:
Vekt: 1,5 kg
Mål: 210 x 190 x 72 mm
Batteri: 9 V DC / 4,2 Ah

Farge
  • Rød
  • Blå

Hjertestarteren kan brukes til enhver tid, på et hvilket som helst sted og kan anvendes av alle. Med minimal trening vil du føle deg trygg på at der er mulig for deg å redde et liv til en medarbeider, en venn, et medlem av familien eller noen i det offtentlige rom.

Philips HeartStart er designet til å passe for bedrifter og privatpersoner hvor den skal henge inne i et tørt landskap. Den har et enkelt brukergrensesnitt og talemeldning for hjerte-lunge-redning. Den har en omfattende automatisk selvtest som kontrollerer alle HeartStarts vitale funksjoner for å sikre at den alltid er klar til bruk. Den gir beskjed når batteri og elektroder må skiftes ut. Det er forskjellige barne og voksen elektroder. Må ikke oppbevares i temperatur under 10 grader.

43518