Lapskaus med okse og potet Real Turmat Lapskaus med okse og potet Lapskaus med okse og potet Real Turmat Lapskaus med okse og potet

Real Turmat Lapskaus med okse og potet

Lapskaus med okse og potet

Varenr.: 743344
Real Turmat Lapskaus med okse og potet er norskprodusert frysetørket turmat er skikkelig tradisjonell norsk husmannskost. Posen inneholder 500 gram ferdiglaget måltid. Tilsett kun varmt vann og la svelle i åtte minutter.
135,-
-+
4 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

Real Turmat Lapskaus med okse og potet:
Innehold: Potet (47 %), storfekjøtt (storfekjøtt (84 %), potetstivelse, stabilisator (E450, E451), salt, antioksidant (rosmarinekstrakt)) (14 %), kålrot, rapsolje, gulrot (8,2 %), løk, maisstivelse, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), salt, sort pepper (0,08 %), antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: Ingen. Glutenfri, laktosefri og melkefri.
Vekt: Pakket 125 gram / Tilberedt 500 gram

Nå er det mat

Gryterettene fra Real Turmat er en komplett serie varme måltider, nøyaktig sammensatt av de næringsstoffene du trenger. Rettene inneholder fett, karbohydrater og proteiner som sammen gir deg energi til å opprettholde styrke og konsentrasjon, og restitusjon etter en hard økt. Lett å bære – lett å tilberede.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,9 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

436