Nedbrytbar sko 43 Scarpa Mojito Bio 43 NightBlue Nedbrytbar sko 43 Scarpa Mojito Bio 43 NightBlue Nedbrytbar sko 43 Scarpa Mojito Bio 43 NightBlue Nedbrytbar sko 43 Scarpa Mojito Bio 43 NightBlue Nedbrytbar sko 43 Scarpa Mojito Bio 43 NightBlue

Scarpa Mojito Bio 43 NightBlue

Nedbrytbar sko 43

Varenr.: 114513
Scarpa Mojito Bio er bærekraftig – ikke bare fordi den redesigner et ikonisk produkt med særlig fokus på avfallsreduksjon – men fremfor alt fordi det er Scarpas første 100 % biologisk nedbrytbare fottøy.
Skostørrelseprodukt
1 999,-
1 699,-Medlem
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Scarpa Mojito Bio:
Farge
Blå

Biologisk nedbrytbart

Scarpa Mojito Bio er et landemerkeprodukt når det gjelder bærekraftig produksjon av fottøy grunnet flere viktige årsaker:

  1. Mojito Bio er 100 % biologisk nedbrytbar.
  2. Utviklingen av skoen innebar å betydelig forenkle produksjonsprosessene ved å gjøre konstruksjonen mindre kompleks.
  3. Skoens egenskaper og holdbarhet forblir uendret.
  4. Mojito Bio er produsert i Italia.
  5. Alle leverandørene av råvarer som brukes i Mojito Bio er sertifisert. All produksjon er gjort med tanke på bærekraftig bruk av kjemikalier, og beskyttelse av ansattes helse, sikkerhet og arbeidsforhold.

Sertifisert

Scarpa valgte å sertifisere de biologisk nedbrytbare egenskapene til Mojito Bio med Intertek, et børsnotert selskap og en leder i sektoren. Biologisk nedbrytbarhet av materialene som brukes i Mojito Bio er sertifisert til standard ASTM D5511, som måler graden av nedbrytning i fravær av oksygen, og i kontrollerte temperatur- og fuktighetsforhold som dupliserer de som finnes i mange industrielle avfallsbehandlingsanlegg.

Forenklet design

Mojito Bio er en nytolkning av den opprinnelige Mojito, med en bærekraftig vinkling. Den mest åpenbare forskjellen når det gjelder utseende er fjerning av to typiske funksjoner i den klassiske Mojito: gummikallosjering i tåboks og i hælen. Denne beslutningen eliminert vanlig avfall produsert av restmateriale av gummi. Valget av et strikket stoff for overdelen er et annet skifte i samme retning, da det forhindrer avfall under produksjonen. Metall maljer har fjernet, dette for å ytterligere forenkle produksjonsprosessen. Sålen er laget av en perfekt blanding av syntetisk og naturgummi.

25145