Hodelykt 350 lm Silva Terra Scout H Hodelykt 350 lm Silva Terra Scout H Hodelykt 350 lm Silva Terra Scout H Hodelykt 350 lm Silva Terra Scout H

Silva Terra Scout H

Hodelykt 350 lm

Varenr.: 124851
Silva Terra Scout H er en lett og brukervennelig hodelykt som er laget av hamp og resirkulert plast. Den byr på 350 lumen lysstyrke, nattsynsmodus og batterinivåindikator. Lykta leveres med Silvas ladbare hybridbatteri, men kan også bruke tre vanlige AAA-batterier (ekstrautstyr). Fin til hverdags!
699,-
-+
2 på lager.
11 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Silva Terra Scout H:
Lysstyrke: 50–350 lumen
Vekt: Med batteri 76 gram / Uten batteri 51 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 1250 mAh (medfølger) / Hybridbatteri som også støtter 3 x AAA
Rekkevidde: 30–65 meter
Driftstid: 3–25 timer
IPX5: Beskyttet mot spyling av vann fra hageslange fra alle retninger.

Farge
  • Hvit
  • Brun
  • Grå

Bærekraftige materialer

Velg en lysere fremtid og gjør en forskjell med den mer bærekraftige Terra Scout X. Denne hodelykten er laget av plantefibre fra hamp og resirkulert plast – et materiale som har opptil 90 % lavere CO2-avtrykk sammenlignet med standard plast.

To LED-lysfarger

Terra Scout X har to forskjellige fargede LED-lys, hvite og røde. Det hvite lyset er standardlyset for utendørsaktiviteter, lesing og daglig bruk, mens det røde lyset bidrar til å bevare nattsynet ditt.

Enkel i bruk

Dette er en hodelykt som er enkel å bruke. Den store av/på-knappen gjør det enkelt å betjene hodelykten selv når du bruker hansker, og batterinivåindikatoren informerer om gjenværende ladenivå når den er slått av. Videre er Terra Scout X vannavstøtende i henhold til IPX5 standard. Den lave vekten på hodelykten og det brede pannebåndet sikrer en behagelig passform selv under lange turer og aktiviteter.

Hybridteknologi

Batterirommet til Terra Scout-serien er kompatibelt med både AAA-batterier og Silva Hybrid Battery som kan kjøpes separat.

Gjenbruk

Terra betyr Jord, og produkter merket med Silva Terra har lavere miljøavtrykk. Vi lengter etter en lysere fremtid, og Silva Terra er planen vår for å få det til. Strategien vår er lett å forstå og velkjent – ??gjenbruk, reduser, resirkuler. Silva Terra er vårt engasjement og vårt bidrag til fremtiden. Trinn for trinn, produkt for produkt.

37023