Sokk til dame 42–45 Smartwool Hike Full Cushion Crew W L 590

Smartwool Hike Full Cushion Crew W L 590

Sokk til dame 42–45

Varenr.: 117333

Smartwool Womens Performance Hike Full Cushion Saturnsphere Crew er en ny utgave av PhD Outdoor Medium Crew. Sokken har fått en ny komfort ved at helpartiet er trukket lenger opp i skaftet av sokken, og sokken er produsert med resirkulert nylon. Dette er den tykkeste tursokken tiltenkt høyaktivitet fra Smartwool. Denne sokken passer til lengere turer, uansett om det er til fots eller på ski. Sokken er tilpasset damer.

Skostørrelseprodukt
399,-
-+
1 på lager.

Smartwool Women's Hike Full Cushion Saturnsphere Crew Socks:
Materiale: 60 % merinoull, 25 % resirkuler nylon, 12 % nylon og 3 % elastan
Høyde: Legg

Farge
  • Rød
  • Brun
  • Grå
  • Mønster
  • Tykk, teknisk ullsokk.
  • Utmerket passform.
  • Komfortabel.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

29290