Skisokk til dame 38–41 Smartwool Ski Full Cushion Calf W M A81 Skisokk til dame 38–41 Smartwool Ski Full Cushion Calf W M A81 Skisokk til dame 38–41 Smartwool Ski Full Cushion Calf W M A81

Smartwool Ski Full Cushion Calf W M A81

Skisokk til dame 38–41

Varenr.: 117407
Smartwool Women's Ski Full Cushion Mountain Snowflake Pattern Over The Calf Socks er Smartwool sin tykkeste skisokk. Sokken har en medium polstring i legg-og forfot, samt en førsteklasses passform. Denne sokken er litt varmere og gjør seg utmerket til lange dager i skibakken. Sokken er tilpasset til damer.
Skostørrelseprodukt
449,-
337,-Medlem
-+
14 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Smartwool Women's Ski Full Cushion Mountain Snowflake Pattern Over The Calf Socks:
Materiale: 59 % merinoull, 39 % nylon og 2 % elastan
Høde: Høy

Farge
  • Hvit
  • Mønster
  • Tykk skisokk for lange dager i bakken.
  • Komfortabel, sitter godt på foten.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

29413