Sokker til dame 34–37 Smartwool Hike Full Cushion Crew W S 100

Smartwool Hike Full Cushion Crew W S 100

Sokker til dame 34–37

Varenr.: 129958

Smartwool Womens Hike Full Cushion Crew Socks er et par tykke tursokker til høy bruk i aktivitet. Sokkene har ekstra god komfort ved at helpartiet er trukket lenger opp i skaftet av sokken, og sokken er produsert med resirkulert nylon. Denne sokken passer til lengere turer, uansett om det er til fots eller på ski. Sokken er tilpasset damer.

Skostørrelseprodukt
429,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Smartwool Womens Hike Full Cushion Alpine Perch Crew Socks:
Materiale: 57 % merinoull, 41 % nylon (hvorav 29 % resirkulert nylon) og 2 % elastan
Tykkelse: Tykk
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Full polstring rundt hele foten.
Passer til: Tur

Farge
  • Hvit
  • Rød
  • Grønn
  • Brun
  • Mønster
  • Tykk tursokk.
  • Komfortabel.
  • Resirkulerte materialer.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

42164