Sokker til herre 42–45 Smartwool Hike Light Cushion Crew M L 15

Smartwool Hike Light Cushion Crew M L 15

Sokker til herre 42–45

Varenr.: 129969

Smartwool Hike Light Cushion Great Excursion Print Crew Socks er  et par tursokker med ekstra tykkelse i hel og forfot. Det skaper god komfort når du er på tur. Sokken er ellers tynn og foten og i skaftet. Pustesoner transporter bort fuktighet. Sitter svært godt på foten!

Skostørrelseprodukt
399,-
-+
2 på lager.
15 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Smartwool Hike Light Cushion Great Excursion Print Crew Socks:
Materiale: 57 % merinoull, 39 % nylon (hvorav 27 % resirkulert), 1 % polyester og 3 % elastan
Tykkelse: Tynn
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Tynn polestring under foten
Passer til: Tur

Farge
  • Gul
  • Blå
  • Sort
  • Mønster
  • Tursokk med god passform.
  • Merinoull.
  • Komfortabel.
  • Transporterer fukt.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

42175