Sokker til dame 34–37 Smartwool Hike Light Cushion Crew W S G7

Smartwool Hike Light Cushion Crew W S G7

Sokker til dame 34–37

Varenr.: 129972

Smartwool Womens Hike Light Cushion Mid Crew Socks er et par mellomhøye tursokker til dame, med padding i fortfor og helparti. Sokken egner seg godt til høy aktivitet da den sitter godt på foten og har gode pusteegenskaper. Denne tursokken passer utmerket til blant annet tur, langrenn og løping. Sokken er tilpasset til damer.

Skostørrelseprodukt
379,-
-+
2 på lager.
9 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Smartwool Womens Hike Light Cushion Zig Zag Valley Mid Crew Socks:
Materiale: 533 % merinoull, 45 % nylon og 2 % elastan
Tykkelse: Middels tykk
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Tynn polestring under foten
Passer til: Tur

Farge
  • Oransje
  • Grønn
  • Sort
  • Mønster
  • God passform.
  • Super til høy aktvitet.
  • Komfortabel og bred i skaftet av sokken.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

42178