Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450 Kraftig myggjager Thermacell Myggjager MR450

Thermacell Myggjager MR450

Kraftig myggjager

Varenr.: 433018
Thermacell Myggjager MR450 avviser mygg ved å skape en 20 m² mygg- og knottfri sone. Dette gjør den ved å frigjøre en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Myggjagerfunksjonen drives av en patron med butangass. Gassen gir varme i form av en glødetråd som igjen varmer en metallgrill. En liten matte med palletrin settes inn på metallgrillen og sprer det ut i luften og skaper på denne måten den beskyttende sonen. Gir full effekt etter 10 minutter. Leveres med solid gummigrep, klips og sone-indikator.
779,-
-+
1 på lager.

Thermacell Myggjager MR450:
Mål: 198 x 74 x 46 mm
Vekt: 182 gram

Thermacell Matte:
Vekt: 1,72 gram
Innhold: Pralletrin 0,19 gram
Farlig ved innånding. Meget giftig med langtidsvirkning for liv i vann. Oppbevares utilgjengelig for barn og dyr. Brukes bare utendørs eller i et godt ventilert område.

  • Frastøter mygg, knott og andre flyvende insekter.
  • Stillegående, luktfri og uten åpen flamme.
  • Klips som enkelt fester apparatet til kroppen.
  • Aktiv beskyttende soneindikator.
  • Gummiarmering.

Alle Thermacell Myggjagere fungerer på samme måte. De ulike modellene benytter også samme refill, i form av av matter med myggavvisende middel og gasspatroner.

I pakken

I esken følger det med én gasspatron og tre matter med myggavvisende middel. En gasspatron varer i tolv timer, og man skal skifte matte etter fire timer for at jageren skal virke optimalt.

Slik gjør du

Gasspatronen installeres/skiftes ved at man åpner myggjageren og skrur den fast via gjengene. Lokket settes på, og knappen på utsiden settes deretter i ON-posisjon. Man skal da høre en svak suselyd, som indikrerer at gassen slipper ut og kan antenne glødetråden. Man klikker deretter tenneknappen 3–4 ganger, og ser gjennom kikkhullet at glødetråden antenner og gløder svakt. Deretter tar man den blå matten og skyver denne under gitteret til varmeplaten. Husk å skru apparatet av når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig gass.

LES MER: Thermacell fikk Best i test på VG.no 2019

LES MER : Tek.no tester Thermacell

7555