Myggjager til gassboks Thermacell Myggjager Backpacker Myggjager til gassboks Thermacell Myggjager Backpacker Myggjager til gassboks Thermacell Myggjager Backpacker Myggjager til gassboks Thermacell Myggjager Backpacker Myggjager til gassboks Thermacell Myggjager Backpacker Myggjager til gassboks Thermacell Myggjager Backpacker

Thermacell Myggjager Backpacker

Myggjager til gassboks

Varenr.: 433273
Thermacell Myggjager Backpacker avviser mygg ved å skape en 20 m² mygg- og knottfri sone. Dette gjør den ved å frigjøre en syntetisk kopi av et naturlig avstøtningsmiddel som finnes i krysantemumplanter. Myggjagerfunksjonen drives av en vanlig gassboks med gjenger. Gassen gir varme i form av en glødetråd som igjen varmer en metallgrill. En liten matte med allethrin settes inn på metallgrillen og sprer det ut i luften og skaper på denne måten den beskyttende sonen. Gir full effekt etter 10 minutter. Leveres i praktisk oppbevaringspose. Superkompakt myggjager som bruker gassen du allerede har!
919,-
781,-Medlem
-+
19 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Thermacell Myggjager Backpacker:
Mål: 97 x 50 x 67 mm
Vekt: 91 gram
Gassforbruk: 1,3 gram per time

Alle Thermacell Myggjagere fungerer på samme måte. De ulike modellene benytter også samme refill, i form av av matter med myggavvisende middel og gasspatroner.

Vær oppmerksom på at gass ikke kan tas med på fly. Men siden Backpacker benytter en gassbeholder, som f.eks Primus, gjør dette apparatet seg ideelt for reisende. Alt du behøver å gjøre er og kjøpe gassbeholderen på destinasjonsstedet.

I pakken

I esken følger det med tre matter med myggavvisende middel (allethrin).

Slik gjør du

Den blå matten skyves inn under den sorte grillen i toppen av apparatet. Når matten skifter farge fra blå til grå/hvit er den oppbrukt, og må byttes med ny. La apparatet kjøle seg ned før du bytter til ny matte.

Backpacker bruker vanlig gassboks med gjenger. Apparatet bruker 1,3 gram gass i timen, og en 100 gram gassbeholder gir 90 timer effektiv brukstid.

Husk å skru apparatet av når det ikke er i bruk, slik at du ikke bruker unødig matter og gass.


7557