Mat på bålet Vigmostad Bjørke Mat på bålet

Vigmostad Bjørke Mat på bålet

Mat på bålet

Varenr.: 112847
Vigmostad & Bjørke Mat på bålet er ment som en inspirasjon for alle som vil finne hygge og trivsel rundt bålet. I boka finner du en mengde tips for sikker og effektiv bruk av bål og bålglør som varmekilde for matlaging. Boken inneholder 30 matoppskrifter med fremgangsmåte og illustrasjoner. Det er noe for enhver smak, og det presenteres retter av både grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk og bakverk. Kokeredskapene spenner fra panne, kjele, gryte og vaffeljern til steiking på skiferhelle. Bruk av kokegrop vises med gode illustrasjoner steg for steg fra du tar spaden fatt til maten er klar.
149,-
-+
9 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Mat på bålet:
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Forfatter: Kirsten Winge og Arne Nohr
Utgitt: 2019
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788241919091
Innbinding: Spiral
Sider: 63 sider
Vekt: 144 gram
Mål: 125 x 170 x 14 mm

Uerfarne bålfyrere vil finne mange gode råd om valg og organisering av bålplass. Lover, regler og praktiske tips om fyring har sin naturlige plass. De mer erfarne vil gledes over nye kokketips og oppskrifter som skaper matglede ved bålet.

Det er flere hundre tusen år siden våre forfedre lærte seg å bruke ild, og det var lenge en forutsetning for overlevelse. Selv om bålet i dag har en langt mindre betydning for de fleste av oss, kan vi allikevel fort bli enige om at synet av og varmen fra bålet gir en egen sinnsro og stemning. Om flammene kommer fra bålpanna på uteplassen, eller fra et tyribål langt til skogs, oppleves det aller best når ilden samtidig bidrar til varm mat!

22984