Hals Aclima Fleecewool Headover 287 Hals Aclima Fleecewool Headover 287

Aclima Fleecewool Headover 287

Hals

Varenr.: 118224
Aclima Fleecewool Headover er et allsidig plagg som kan brukes som skjerf, pannebånd, balaklava eller lue. Den er tykk, varm og god innerst mot huden. Den prisbelønte FleeceWool-kolleksjonen er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleecestoff i 100 % merinoull. Denne kolleskjonen beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet. Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart. Stoffet er laget av 19,5 mikron garn. Etter at metervaren er strikket er den også kuttet og børstet, noe som gjør stoffet isolerende, lett og veldig behagelig å ha på.
299,-
254,-Medlem
-+
2 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
  • Ull holder på varmen selv om den blir våt.
  • Ull tørker raskt.
  • All ullen fra Aclima er sporbar tilbake til gårdene de kjøper ulla fra.
  • Ull er naturlig resistent mot bakterier og det hindrer at lukt setter seg i plagget.

Aclima FleeceWool serien, er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleece-stoff i 100 % merinoull. Denne kolleskjonen beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet. Ull er naturlig, nedbrytbart og ikke minst fornybart. Stoffet er laget av 19,5 mikron garn. Etter at stoffet er strikket er det kuttet og børstet, noe som gjør stoffet isolerende, lett og veldig behagelig å ha på seg.

Når du vasker klær, husk å lukke alle glidelåser og vask med innsiden ut. Vask plaggene med liknende farger. Bruk ullprogram og vaskemiddel som er egnet for ull. Bruk riktig mengde vaskemiddel, plaggene blir ikke renere om du bruker mer! Et annet tips er å ikke fylle maskinen helt opp, men fyll kun halvfull maskin med tøy for å få det helt rent. Vask gjerne på lave temperaturer og strekk forsiktig i plaggene når de er våte. Så er det bare å henge de til tørk.

30377