Truger til dame 54–91 kg Atlas Montane II W 27 Yellow Truger til dame 54–91 kg Atlas Montane II W 27 Yellow Truger til dame 54–91 kg Atlas Montane II W 27 Yellow

Atlas Montane II W 27 Yellow

Truger til dame 54–91 kg

Varenr.: 555924

Atlas Montane II Women er det ultimate trugeparet som takler alle forhold. Her får du mye for pengene og truga kan brukes av alle, ung som gammel. Montane er meget sidestabil og lett å styre. Dette fører til bedre kontroll og balanse. Bindingsopphenget er unikt og reduserer belastning på ankel når man går bratt og skrått. Skarpe stegjern sikrer godt grep på all type underlag.

2 999,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

Atlas Montane II 27 Woman:
Størrelse: 36–41
Bæreevne: 54–91 kg (med utstyr)
Mål:  69 cm
Vekt: 2 kg
Ramme: Aluminium
Gripeevne: Skarpe stegjern under tåballen og langs sidene
Helløfter: Ja
Farge
  • Hvit
  • Gul
  • Mye truge for pengene.
  • Takler alle forhold.
  • Bindingen gir god kontoll sideveis og bakover.
  • Skarpe gripeklør som gir godt feste, også på is.
  • Suveren og enkel binding som gjør at foten sitter som støpt og ikke løsner.
  • Når du strammer bindingen fordeles trykke jevnt rundt hele foten.

Den nye Atlas Montane har en suveren binding når det gjelder stramming og frigjøring. Sitter som støpt på foten og den løsner ikke. Bindingsopphenget til Montane (SLS) gir bedre kontroll, sideveis og bakover enn tradisjonelle hengslet binding. Når du strammer bindingen fordeles trykke jevnt rundt hele foten som eliminerer trykkpunkter og gir god blodsirkulasjon, som igjen minsker risikoen for kalde føtter. På undersiden har trugen skarpe gripeklør som gjør at du sitter godt på isete underlag. Når du går bratt og skrått er Montane sikker og effektiv fordi de skarpe klørne sitter helt ut langs ramma. Spesielt er dette en truge vi anbefaler for jegere som jakter uten staver. Trugen er utstyrt med en bred og god hælløfter som er viktig for å redusere belastning på leggmuskulatur når man går bratt. Montane-bindingen (SLS) gir en naturlig angrepsvinkel i front og den klyver lett fremover i snøen. Den er også stillegående og egner seg godt til jakt. Montane anbefales for alle selv om det dreier seg om kortere turer. SLS opphenget gjør at når man løfter foten følger halen på trugen etter, dermed kan man rygge bakover uten at trugen trer seg ned i snøen (slik som alle andre truger uten SLS på markedet gjør).

9185