Truger 80 kg MSR Evo Trail 22 36–47 Ranger Truger 80 kg MSR Evo Trail 22 36–47 Ranger Truger 80 kg MSR Evo Trail 22 36–47 Ranger Truger 80 kg MSR Evo Trail 22 36–47 Ranger Truger 80 kg MSR Evo Trail 22 36–47 Ranger

MSR Evo Trail 22 36–47 Ranger

Truger 80 kg

Varenr.: 125447
MSR Evo Trail er et par prisgunstige og solide truger til hverdagsbruk i skog og mark. Rammen er helstøpt i robust plast som tåler lave temperaturer. De langsgående stålspilene i metall som er festet under trugen gir godt feste i traverserende terreng og generelt god stabilitet. Evo Trail er en truge som er veldig fin for nybegynnere da den er enkel i bruk.
3 249,-
-+
5 på lager.

MSR Evo Trail 22:
Vekt: Par 1710 gram
Mål: 20 x 56 cm
Skostørrelse: 36–47
Bæreevne: 80 kg
Ramme: Martensittisk stål
Helløfter: Ja

Farge
Grønn

Fra hytte til skogs

Kommer du frem med bil i mørke en sein kveld til ubrøyet hytteparkering? Det er 400 meter med dyp snø inn til hytta. Ungene sover i baksetet og du har 19 kolli med bleier, skiutstyr, klær, yatzy, mat, drikke og alt annet for å overleve noen dager på hytta. Du trenger ikke en avansert løsning for å komme deg ut av dette uføret.

Paraglide bindingen er en nettingbinding som er enkle å bruke, komfortabel og trygg. Frontdelen av bindingen har en netting som klemmer foten, uten å ha vonde trykkpunkter. Det er en stopper i frontenden som gjør at foten får best mulig plassering i bindingen. Nettingen som klemmer foten er festet i denne. På yttersiden av bindingen finner du de to strammingene for stroppene på bindingen. Du strammer fronten av bindingen ved å dra i stroppen fra deg. For å åpne opp bindingen tar du tak i den røde stroppe åpneren og drar den fremover. På bakstroppen drar du stroppen mot den andre trugen, og for å løsne bakstroppen drar du den røde stroppe åpneren fremover. Bindingen passer for nesten alle sko typer – enten det er en lett sko eller en tykk Sorell støvel.

Det er en høyre og en venstre binding som er markert på flaten hvor du setter foten nedi. Ved å bruke bindingene for den foten den er ment for vil du få den mest naturlige gangen.

Om du bruker trugen primært i tørr vintersnø i skogen eller med tung sekk kan du vurdere å øke lengden for økt bæreevne. Med Evo Tail trugeforlenger (ekstratustyr) kan trugene bygges ut med 15 cm økt lengde for bedre bæreevne. Monteres enkelt uten verktøy mens du er på tur.

  • Produsert i USA og Irland.
  • Paraglide binding – enkel og intutiv i bruk.
  • Hælløfter for bratt terreng.
  • Alle bevelige deler er utskiftsbare - binding og stropper f.eks.
  • Truge av hardplast.
  • Evo Tail forbedrer bæreevnen.
  • Ramme i martensitt stål kombinert med hard plast av polyproplyen.
37621