Trollheimen Snota & Trekanten Calazo Trollheimen Snota Trekanten Trollheimen Snota & Trekanten Calazo Trollheimen Snota Trekanten Trollheimen Snota & Trekanten Calazo Trollheimen Snota Trekanten Trollheimen Snota & Trekanten Calazo Trollheimen Snota Trekanten Trollheimen Snota & Trekanten Calazo Trollheimen Snota Trekanten

Calazo Trollheimen Snota Trekanten

Trollheimen Snota & Trekanten

Varenr.: 122195

Calazo Høyfjellskart Trollheimen Snota & Trekanten i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Trollheimen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Perfekt for deg som planlegger og i gjennomføringen av den populære ruta Trekanten, topptur til Snota (1668 moh.) eller Gjevilvasskamben (1627 moh.). Kartet vil også kunne brukes for deg som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
7 på lager.

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34362