Tyin og Filefjell Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Jotunheime

Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Jotunheime

Tyin og Filefjell

Varenr.: 128010
Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Tyin og Filefjell i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Tyin og Filefjell. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Kartet inneholder også flere stier enn noe kart tidligere over samme område.
225,-
-+
0 på lager. Tilbake om 11 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Tyin & Filefjell:
Målestokk: 1:25 000
ISBN: 9789189541184

  • Kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.
  • Kartene fra Calazo er laget for helårsbruk i materialet Tyvek, som tåler vann og er rivesikkert.

Kart fra Calazo

Calazo er en svensk kartprodusent som også har veldig gode kart over populære norske turområder. Calazo bruker blant annet detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Både DNTs hytter og private hytter er med, samt merkede vandringsruter i området. Fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
Kartene er prodsert på Tyvek papir som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

40201