Sparekokeboka Cappelen Damm Sparekokeboka

Cappelen Damm Sparekokeboka

Sparekokeboka

Varenr.: 125379

Cappelen Damms Sparekokeboka gir deg drøssevis av digge oppskrifter, mange av dem basert på typiske norske middagsrester, ukemenyer, shoppingguide og supernyttige og praktiske tips til hvordan du reduserer matsvinn. Han guider deg til hvilke matvarer du bør se etter, kurerer datoskrekk, knuser matmyter og viser hvordan du med enkle og nyttige tips vil senke matbudsjettet ditt uten at det går på kompromiss med smaken. Kristoffer Tvilde er kjent for sine smarte, smakfulle og overraskende ideer til hvordan du tryller frem deilige retter med maten du allerede har på kjøkkenet. Dette er boka for alle som elsker god mat, ønsker seg en tykkere lommebok og bryr seg om miljøet.

349,-
-+
3 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Sparekokeboka – Spis som en konge på budsjett:
Forlag: Cappelen Damm
Forfatter: Kristoffer Tvilde
Utgitt: 2022
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788202765897
Innbinding: Innbundet
Sider: 216 sider

Hvordan spise som en konge på budsjett?

Sparekokeboka gir deg svaret! Økonom, matprofil og forfatter Kristoffer Tvilde, bedre kjent som @krisslovesfood på Instagram, måtte nemlig stille seg dette spørsmålet i 2013 da han og samboeren lånte over evne, kjøpte seg rekkehus og blakket seg fullstendig. De begynte med dumpster diving, oppdaget hvor mye man sparer på å spise rester og bruke sansene i stedet for å kaste utgått på dato-mat, og de fikk snart økonomien på rett kjøl igjen. De neste årene spiste de som konger og reduserte matbudsjettet fra 8000 til 1500 kroner i måneden. To barn og fire år senere startet Kristoffer Instagramkontoen @krisslovesfood og deretter sin egen TikTok-kanal, og i dag har kontoene vokst seg til samlet over 150.000 følgere.

Om Kristoffer Tvilde

Kristoffer Tvilde er matprofil, økonom og forfatter. Han er en mester i å lage digge retter basert på rimelige råvarer og restemat, og lærer deg å senke matbudsjettet ditt uten at det går ut over smaken.

37552