Friluftsfersking Cappelen Damm Friluftsfersking

Cappelen Damm Friluftsfersking

Friluftsfersking

Varenr.: 120554
Cappelen Damm Friluftsfersking byr på Une Cecilies beste tips og triks som fersking på tur, med hovedvekt på lavterskel friluftsliv. For som hun sier, trenger du ikke gå lengst, være tøffest eller ha det beste utstyret for å få de største naturopplevelsene! Forfatteren er kjent fra Instagramkontoen @unececilie. Etter å ha vært preget av angst og depresjon siden barndommen, fant hun som 24-åring et mentalt pusterom ute i naturen. Siden den gang har hun vært en aktiv friluftsfersking med en bratt læringskurve. I boka får du hjelp til alt i fra hvilket utstyr du kan trenge, til mentale verktøykasser som støtte for å sove ute på tur alene for første gang. I tillegg får vi et ærlig innblikk i hennes reise, og hvordan naturen har vært en støttespiller i hennes liv.
299,-
-+
3 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Friluftsfersking:
Forlag: Cappelen Damm
Forfatter: Une Cecilie Oksvold
Utgitt: 2022
Utgave: 1. utgave
Innbinding: Innbundet
Språk: Bokmål
Sider: 232 sider
ISBN: 9788202724368
Mål: 190 x 260 x 24 mm
Vekt: 907 gram

Om forfatteren

Une Cecilie Oksvold, f. 1992, Brekstad. Kjent fra instagramkontoen @unececilie der hun deler åpent om psykisk helse og friluftsliv. Une Cecilie jobber som fotograf og innholdsprodusent, og er som regel på lavterskelturer i skog og mark med hunden sin, Juster.

32721