Pulkdrag til dekktrening Fjellpulken Taudrag Pulkdrag til dekktrening Fjellpulken Taudrag Pulkdrag til dekktrening Fjellpulken Taudrag Pulkdrag til dekktrening Fjellpulken Taudrag Pulkdrag til dekktrening Fjellpulken Taudrag Pulkdrag til dekktrening Fjellpulken Taudrag

Fjellpulken Taudrag

Pulkdrag til dekktrening

Varenr.: 114734
Fjellpulken Taudrag er et solid og funksjonelt taudrag for bruk med pulk eller til dekktrening. Taudraget festes på begge sider av trekkselen eller tursekken og har mulighet for ett- eller to-punkts feste i andre enden. Dekktrening er skånsomt for rygg og knær, men samtidig en svært effektiv trening for styrke og utholdenhet. Pakken inneholder solid tau med sikrede knuter, strikkavlastning, karabinkroker for enkel påkobling og øyekrok med skiver til montering på bildekk.
899,-
-+
1 på lager.

Fjellpulken Taudrag:
Mål: 270 cm (pluss vandring i strikken)
Leveres uten bildekk.

Taudrag på pulk

Taudrag er en enkel men solid dragløsning for bruk til pulk. Den gir fleksibilitet ved at du kan begeve deg fem og tilbake til pulken uten å måtte koble noe fra. Begrensningen ligger i at det ved nedkjøring må passes bedre på slik at ikke pulken kommer på deg bakfra. Kjør da gjerne med pulke foran deg. Ved bruk med pulk kan man ha ett festepunkt i front på et tau eller bruke utvendige D-ringer på begge sider i front av pulkskroget som finnes på Fjellpulkens ekspedisjonsmodeller. Taudraget kan med de store karabinkrokene brukes til alle pulker der taudrag er ønskelig.

25453