Dekktreningspakke med sele Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag Dekktreningspakke med sele Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag Dekktreningspakke med sele Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag Dekktreningspakke med sele Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag Dekktreningspakke med sele Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag Dekktreningspakke med sele Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag

Fjellpulken Xpedition Comfort m/taudrag

Dekktreningspakke med sele

Varenr.: 114735

Fjellpulken Dekktreningspakke leveres med ekspedisjonssele og et solid og funksjonelt taudrag for bruk med pulk eller til dekktrening. Taudraget festes på begge sider av trekkselen eller tursekken og har mulighet for ett- eller to-punkts feste i andre enden. Dekktrening er skånsomt for rygg og knær, men samtidig en svært effektiv trening for styrke og utholdenhet. Pakken inneholder Xpedition Comfort-pulkselen, solid tau med sikrede knuter, strikkavlastning, karabinkroker for enkel påkobling og øyekrok med skiver til montering på bildekk.

2 969,-
2 524,-Medlem
-+
3 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Fjellpulken Taudrag:
Mål: 270 cm (pluss vandring i strikken)
Leveres uten bildekk.

Taudrag på pulk

Taudrag er en enkel men solid dragløsning for bruk til pulk. Den gir fleksibilitet ved at du kan begeve deg fem og tilbake til pulken uten å måtte koble noe fra. Begrensningen ligger i at det ved nedkjøring må passes bedre på slik at ikke pulken kommer på deg bakfra. Kjør da gjerne med pulke foran deg. Ved bruk med pulk kan man ha ett festepunkt i front på et tau eller bruke utvendige D-ringer på begge sider i front av pulkskroget som finnes på Fjellpulkens ekspedisjonsmodeller. Taudraget kan med de store karabinkrokene brukes til alle pulker der taudrag er ønskelig.

Fjellpulken Xpedition Comfort er en meget solid ekspedisjonssele for pulk. Dette er samme sele mange kjenner som Fjellpulken Ekspedisjonsele, men Comfort-selen egner seg enda bedre for personer i størrelse medium og small.

25455