Toppturar i Sunnmørsalpane Fri Flyt Toppturar i Sunnmørsalpane

Fri Flyt Toppturar i Sunnmørsalpane

Toppturar i Sunnmørsalpane

Varenr.: 118933

Fri Flyt Toppturar i Sunnmørsalpane er en bok som viser fram det mange mener er det flotteste og mest spektakulære skiterrenget i Norge, til glede for deg som leser og skientusiast. Fra de sunnmørske fjelltoppene ser du utover et fantastisk alpelandskap og rett ned i dype fjorder, og ute ved kystlinja kan du se kveldssola gå ned i Atlanterhavet. I Sunnmørsalpenes fascinerende natur finner du ditt eget høyst personlige eventyr, uten å måtte stå i kø eller betale mye penger for opplevelser i naturen. Boken ble første gang utgitt i 2015 og kommer nå i ny, oppdatert og utvidet utgave med en rekke nye turer og ruteinntegninger både på turkart og oversiktsbilder. Drøm deg bort med boka en regnværsdag – og realiser drømmene dine på en skredtrygg solskinnsdag.

449,-
382,-Medlem
-+
6 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Toppturar i Sunnmørsalpane – 88 fjell og 5 rundturar: Skiførar til fjella kring Hjørundfjorden, Synnylvsfjorden, Austefjorden, Dalsfjorden og Storfjorden:
Forlag: Fri Flyt
Forfatter: Stig J. Helset og Håvard Myklebust
Utgitt: 2021
Utgave: 2. utgave
Språk: Norsk nynorsk
ISBN: 9788293090946
Innbinding: Heftet
Sider: 380 sider
Vekt: 746 gram
Mål: 153 x 220 x 22 mm

Forfatter Stig J. Helset og fotograf Håvard Myklebust har levd i disse fjellene hele livet, og det ligger mange års arbeid bak Toppturar i Sunnmørsalpane. Her får du grundige turbeskrivelser og ruteskisser fra 88 av de beste toppturene i Sunnmørsalpene innenfor ulike kategorier, korte og lette, lange og krevende og bratte og ekstreme.

31097