Toppturer i Romsdalen Fri Flyt Toppturer i Romsdalen

Fri Flyt Toppturer i Romsdalen

Toppturer i Romsdalen

Varenr.: 690910
Fri Flyts Toppturer i Romsdalen er en skifører til de flotteste toppene og nedkjøringene i Rauma og omegn.
449,-
-+
3 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Toppturer i Romsdalen – 76 fjell og 150 ruter:
Forlag: Fri Flyt
Forfatter: Halvor Hagen
Utgitt: 2019
Utgave: 3. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788293090779
Innbinding: Heftet
Sider: 342 sider
Vekt: 671 gram
Mål: 151 x 219 x 20 mm

Romsdalen er endelig tilbake!

Romsdalen er et av landets flotteste toppturområder, og enten du vil gå på tur på Tarløysa eller kjøre ned Slingsbyruta fra Store Venjetind, finner du detaljert informasjon om turen opp og nedkjøringene i Toppturer i Romsdalen. Kirketaket, Smørbotfjellet og Skarven og alle de andre populære toppturene blir grundig beskrevet, men skiføreren gjør at du også kan finne fram til andre topper som gir like fine turopplevelser. Toppturer i Romsdalen omtaler også flere anbefalte fjellskiturer og skitraverser. Alle turene er detaljert beskrevet og med ruteinntegninger på flyfotografier.

To nye kapitler og livsviktige oppdateringer

Dette er en oppdatert variant som følger standarden Fri Flyt har satt i guidebok-markedet. Den har også en hel del nytt innhold. Bokens første utgave hadde grundige beskrivelser av ruter, flyfoto og vanskelighetsgradering basert på forfatterens kunnskap som IFMGA tindevegleder. Siden den gang har vi oppdatert informasjonen litt. Vi får nå med en grundig beskrivelse av bratthet og himmelretning, lengde og høydemeter. Hver eneste nedkjøring har fått en KAST-klassifisering, og eksponeringsvurderingene er blitt oppgradert. Slik er det lettere å gjøre en informert vurdering av farene ved ferdsel i fjellet, særlig med tanke på snøskred. Boken har også med en hel del råd og tips for bedre skiferdsel, spesifikke råd for "skikk og bruk i Romsdalen" og tips om tilgjengelige hytter for fellesbruk. Hvert kapittel har fått oppdaterte kart med grundigere beskrivelser, og ekstra praktiske tips om adkomst/P-plass og lignende.

Boka kommer også med to store nye kapitler: Toppturer i Eresfjorden er representert med lokale klassikere som Skjorta og Goksøyra. I tillegg omfattes områdert rundt Bjorli og Verma nå! Her er det mindre dramatiske fjell enn lenger oppi dalen, men massevis av muligheter til god skikjøring. Ikke minst byr dalen på bedre og mer pålitelige snøforhold enn det meste av landet for øvrig, og her får du guiden til Døntinden eller heisnære toppturer i "slackcountry"-stil fra skianlegget på Bjorli.

Om forfatteren

Halvor Hagen (f. 1971) er godkjent NORTIND tindevegleder. Han er ivrig skikjører og klatrer, og har bodd 30 år i Romsdalen. De siste femten årene har han jobbet som fjellfører i Romsdalen og er også fagansvarlig i Aak AS. Toppturer i Romsdalen er hans første bok, først utgitt i 2008, nå endelig i ny utgave!

3903