3912

Fri Flyt Toppturar i Sunnmørsalpane

Toppturar i Sunnmørsalpane

Varenr.: 692072
Fri Flyts Toppturar i Sunnmørsalpane er en rikt illustrert guidebok til selve indrefileten av norske toppturområder, Sunnmørsalpene. Anført av fjellklassikere som Kolåstind, Randers topp og Slogen er Sunnmøre dømmedestinasjonen fra skikjørere fra hele verden. Randonee og topptur-mekka! Spisse tinder som stuper ned i fjorden. Denne boken viser deg veien med oversiktsbilder, turbeskrivelser og inspirerende bilder. Boken har både krevende turer og turer som egner som for begynnere. Hva venter du på på? Toppturdrømmen starter akkurat her.
399,-
339,-Medlem
-+
3 på lager.

Skiførar til fjella kring Hjørundfjorden, Austefjorden og Storfjorden.

Det spesielle med Sunnmøre er det store mangfaldet – breidda – spennvidda av ulike typar naturopplevingar ein kan få innanfor korte reiseavstandar. Frå dei sunnmørske fjelltoppane ser ein utover eit fantastisk alpelandskap og rett ned i djupe fjordar, og ute ved kystlinja kan ein sjå kveldssola gå ned i Atlanterhavet. I Sunnmørsalpane sin fasinerande natur finn ein sitt eige, høgst personlege eventyr, utan å måtte stå i kø eller betale mykje pengar for opplevingar i naturen.

Hovudtanken med denne boka er å vise det store mangfaldet av opplevingar ein kan få som skiløpar i regionen. For at du skal få lettare tilgang til alt dette, gir vi deg her grundige ruteskildringar og ruteskisser frå det vi meiner er dei 80 beste toppturane i Sunnmørsalpane innanfor ulike kategoriar: korte og lette, lange og krevjande og bratte og ekstreme. Drøym deg vekk med boka ein regnvêrsdag – og realiser draumane dine ein skredtrygg solskinsdag!

Forfatterne

Stig J. Helset (44 år) er ein ørsting busett i Volda som likar seg best ute i naturen! Han har klatra og klive, rent og ramla i Sunnmørsalpane sidan far hans tok han med frå han var ein neve stor. Stig er forfattaren. Han har skrive alle ruteskildringar og dessutan teikna inn alle ruter på oversynsbileta i denne boka. Til dagleg arbeider han som førstelektor i norsk språk ved Høgskulen i Volda.

Håvard Myklebust (24 år) frå Bjørke bur no i Volda. Trass sin unge alder, har han gått dei aller fleste toppturane som er skildra i denne boka – ustanseleg på jakt etter blinkskotet. Håvard er med andre ord fotografen. Han er utdanna ingeniør, men satsar for tida fulltid som fjellfotograf.

Toppturar i Sunnmørsalpane:

  • Utgitt: 2015
  • Forlag: Fri flyt
  • Innbinding: Paperback
  • Språk: Norsk Nynorsk
  • Sider: 352
  • ISBN: 9788293090380
  • Utgave: 1. utgave
  • Format: 23 x 17 cm
3912