Sequence Travel Goliath Sequence Travel Nordic

Goliath Sequence Travel Nordic

Sequence Travel

Varenr.: 112598
Goliath Sequence Travel Nordic passer best for to til tolv spillere fra 7 år og oppover. Målet er å lage to Sequencer før din motstander. En sammenhengende rekke av fire brikker med samme farge, enten opp og ned, bortover eller diagonalt. Du kan bruke en brikke fra en rekke som del av en annen rekke. Spillet inneholder spillebrett, 52 sequencekort og 50 brikker.
219,-
186,-Medlem
-+
12 på lager.
Goliath Sequence Travel Nordic:
Alder: Fra 7 år
Spillere: 2–12 spillere

Forberedelser

Jokere må fjernes fra kortstokken og spillerne trekker kort om hvem av dem som skal dele. Den som trekker lavest kort, er den som skal dele. Ess regnes som høyeste kort. Den som skal dele stokker kortene og deler så ut syv kort til hver spiller.

Regler

  1. Hver spiller skal etter tur legge ett av sine kort til side i en egen bunke (heretter kalt ut-bunken). Kortsiden skal peke opp og ut-bunken skal være synlig for motstanderen. En brikke plasseres så på det korresponderende kortet på spillebrettet.
  2. Knektene. Det er fire knekter i kortstokken. Knektene med to øyne kalles wild cards. Når det er din tur, legg din toøyde knekt i ut-bunken og legg en av spillebrikkene på hvilket som helst ledig felt av spillebrettet. Knektene med ett øye er anti-wild cards. Når det er din tur, legg din enøyde knekt i ut-bunken og flytt hvilken som helst av motstanderens spillebrikker fra spillebrettet, dog ikke en brikke som allerede er en del av en ferdig Sequence. Når en spiller først har fått en godkjent Sequence, kan denne ikke tas bort.
  3. Hvis du har et kort på hånden som ikke har et ledig felt på spillebrettet fordi feltet som representerer kortet er dekket fra tidligere bruk av et wild card, er kortet dødt og kan byttes inn mot et nytt kort. Når det er din tur, legg det døde kortet i utbunken, før du trekker det øverste kortet fra resten av stokken og meld fra at du nå bytter inn et dødt kort. Spill så din tur som ellers.
  4. Når det har vært din tur og du har plassert en brikke på spillebrettet, kan du trekke et erstatningskort fra stokken. Hvis du unnlater å trekke erstatningskort før motstanderen spiller sin tur og trekker sitt erstatningskort, mister du retten til å trekke erstatningskort og må spille videre med færre kort enn motstanderen.
22571