Nevenyttig Kagge Nevenyttig

Kagge Nevenyttig

Nevenyttig

Varenr.: 531433

Kagge forlags bok Nevenyttig, er en inspirerende bok for deg som drømmer om et enklere og rikere liv. Boka bør bli fast inventar i alle norske hjem.

399,-
-+
3 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Nevenyttig – Alt du trenger for å klare deg selv:
Forlag: Kagge
Forfatter: Gaute Grøtta Grav
Utgitt: 2019
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788248924111
Innbinding: Innbundet
Sider: 228 sider
Vekt: 762 gram
Mål: 177 x 245 x 25 mm

Gjennom snart 20 år har Gaute Grøtta Grav hatt som jobb å sende vanlige folk tilbake i tid, for å leve slik våre forfedre gjorde. I løpet av denne tiden har han lært mange teknikker, håndverk og oppskrifter som tidligere var helt naturlig for en ekte nordmann å kunne. Spoler vi frem til vår tidsalder, går det meste raskt og trådløst – men basiskunnskapen fra våre forfedre er i ferd med å gå tapt. Det er synd. For det er både givende, gøy og samlende for hele familien å gjøre ting fra bunnen av. Ikke trenger det å ta så mye lengre tid heller.I denne boka gir han en innføring i hvordan du kan gjøre alt fra å kinne smør, garve skinn og sette poteter i hagen, til å lage såpe og stearinlys, tenne bål uten fyrstikker, tove, holde dyr og bier, jakte og partere vilt, og ikke minst foredle råvarene til deilige måltider.Trykk her for å bla i boka.
16