Isstaver 132 cm Lundhags Striim 132 cm

Lundhags Striim 132 cm

Isstaver 132 cm

Varenr.: 118538

Lundhags Striim er et par staver laget av herdet aluminium og komponenter fra Swix med kraftig ispigg. EVA-detaljer holder kulda fra staven borte fra kroppen. Den ene staven har ekstra vekt for bruk som enkel pigg.

1 200,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

Lundhags Striim:
Materiale: Herdet aluminium
Vekt: 900 gram

  • Ispigg.
  • Hjelpemiddel for å oppdage tynn is.
  • Anbefalt for alle under aktivitet på isen.
  • Flyter i vannet.
  • Gir refleks i mørket.
  • Vektet stav for ispigging.

Striim er en ispigg og dermed en del av sikkerhetsutstyret ditt, snarere enn et par staver. Derfor anbefaler vi av sikkerhetsgrunner at du ikke bruker stropper på Striim. Hvis du likevel ønsker det, kan du bruke Swix Alpine-stropper (for eksempel Swix Sonic Strap).

Slik måler du lengden:

Vi pleier å si at lengden på isstaver til skøyter på is bør være om lag 25–40 cm kortere enn kroppslengden. Mange tar utgangspunkt i staver til klassisk skiteknikk (70 % av kroppslengden), men dette er litt smak, behag og behov. Skal du gå nærme iskanten på sjøen anbefaler vi en lengre og kraftigere stav slik at du får nok kraft til å sjekke isen. Om du liker tryggere forhold og skal bruke stavene primært til fremdrift kan du velge en litt kortere stav.

30692