Myggspray Moskito Guard 75 ml

Moskito Guard 75 ml

Myggspray

Varenr.: 120634
Moskito Guard 75 ml er et insektmiddel som er vitenskapelig testet for å gi beskyttelse mot bitende insekter bade hjemme og utenlands. Beskytter mot mygg, knott, fluer, flått, klegg, hestelusflue, lopper og andre bitende insekter. Kan brukes av gravide og barn fra 2 år. Spraykremen er vannfast og beskytter i mer enn åtte timer. Pumpen gir presis dosering hver gang. DEET og alkohol-fri.
169,-
-+
100+ på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Moskito Guard:
Volum: 75 ml
Innhold: 20 % Icaridin (Saltidin)
Beskyttelse: Mer enn 8 timer
Passer for gravide og barn fra 2 år.

  • Beskytter i mer enn åtte timer.
  • Vannfast.
  • Ikke oljete.
  • DEET- og alkoholfri.
  • Kan brukes av gravide og barn over 2 år.
  • Lukter godt.
  • Gjenfuktende.
  • Inneholder 20 % Saltidin.

Den nyeste generasjonen av insektmidler

Moskito Guard er et moderne og effektivt insektmiddel med bevist beskyttelse mot blodsugende insekter som mygg, knott, lopper og flått. Med Moskito Guard reduserer du risikoen signifikant for myggrelaterte sykdommer som japansk encefalitt, malaria og zikavirus. Moskito Guard er skånsom på huden, vannfast og har en lang effektiv beskyttende effekt på over 8 timer. Den har en behagelig duft og tilfører huden fukt som en fuktighetskrem.

Anbefalt av Verdens helseorganisasjon (WHO)

Den virksomme bestanddelen i Moskito Guard er Saltidin, som er anbefalt som et sikkert og effektivt insektsmiddel av WHO (World Health Organization). Det aktive stoffet har til og med vist en lengre og bedre beskyttelse enn insektmidler som inneholder DEET i den tilsvarende dosen. Det gjør Moskito Guard til et svært effektivt insektmiddel, samtidig som risikoen for hudirritasjon og miljøpåvirkning er veldig liten.

DEET er en aktiv ingrediens i mange vanlige insektmidler og er tilgjengelig i mange forskjellige former og konsentrasjoner. DEET kan ha skadelige effekter på miljøet og forårsake hudirritasjon hos mennesker.

32801