Kile til Helium-dunpose Mountain Equipment Helium Expansion Baff Kile til Helium-dunpose Mountain Equipment Helium Expansion Baff

Mountain Equipment Helium Expansion Baff

Kile til Helium-dunpose

Varenr.: 336272
Mountain Equipment Helium Expansion Baffle er en kile som utvider bredden på Helium-dunsoveposen din med 13 cm. Kilen er fylt med 30 gram av 700 cuin 90 % andedun og 10 % fjær. Leveres i superlett pakkpose.
799,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
4 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Mountain Equipment Helium Expansion Baffle:
Passer til alle Helium-dunposer (bortsett fra Helium Solo) med glidelås på høyre side.

Farge
Blå

Om Heliumserien:

Ved å bruke en gjennomgående Slantwall-kammerkonstruksjon gjennom hele posen, gode materialer og 700+ fillpower Premium andedun leverer Heliumserien veldig gode varme til vektforhold. Dundensitetet er økt i bunn av posen, fotende og hette for å optimaliserer varmegenskapene mens kammer bak glidlås og krage har lavere densitet.

Et nytt ytterstoff, Helium TM 20 veier kun 38g/m2, men er mer slitesterkt, komfortabelt og pustende enn tidligere materialer brukt i Helium serien. Helium 20 er en tettvevd 20 denier nylon med den høyeste duntettheten tilgjengelig. Duken er også mer vindavisende enn tidligere. Noe som gjør at posen holder enda bedre på varmen.

4664