Sommerpose 200 cm Mountain Equipment Nova II Long 1420 Sommerpose 200 cm Mountain Equipment Nova II Long 1420 Sommerpose 200 cm Mountain Equipment Nova II Long 1420

Mountain Equipment Nova II Long 1420

Sommerpose 200 cm

Varenr.: 336428
Mountain Equipment Nova II er en ekstremt kompakt sovepose med god krage. Posen er fylt med Polarloft som gir en komforttemperatur fra 3 ned til –3 grader (ekstrem –19).
Personlengdeprodukt
3 299,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

Mountain Equipment Nova II Long:
Personlengde: opptil 200 cm
Temperatur: Komfort 3/–3 / Ekstrem –19
Mål: 50–78 x 205 cm / Pakkvolum størrelse S (22 x 17 x 28 cm)
Vekt: 1275 gram
Glidelås: 140 cm på venstre side
  • Impregnert syntetfiber med høy loft.
  • Lav egenvekt og lite pakkvolum.
  • Pustende tekstiler.
  • Avansert konstruksjon for lengre turer.

Mountain Equipment Nova II er varm sommerpose til fjellbruk. Novaserien er et resultat av over 70 forskjellige vareprøver med forskjellig konstruksjon og nye fibertyper. Posene er blitt lab testet gjennom EN13537, i kuldekammer på Universitetet i Leeds og filmet med varmekamera for å finne kuldebroer.

Resultatet av dette lange prosjektet er en helt ny konstruksjonsmetode og nye fibertyper i PolarLoft familiten. Novaserien er en av de mest tekniske fiberposene på markedet. Utfordringen med fiber er at det komprimerer seg selv på grunn av vekten. Med flere lag oppå hverandre komprimeres fibermattene i bunn. Dette gjør at mange fiberposer som skal brukes i under –10 C er store og tunge.

Derfor har Mountain Equipment designet en mer eller mindre selvbærende konstruksjon som de kaller Keystone Shingle Construction. Her ligger fibermattene overlappende i vertikal posisjon fra midten av posen og ut på sidene. Dette gjør at posen lofter godt og ikke komprimerer seg selv. I tillegg til å gjøre posen lettere og mer pakkbar gjør også denne nye konstruksjonen at soveposene puster bedre. Det er lettere å få ut overskuddsvarme og posen får ett større bruksomeråde.

For å ikke få noen flaskehals effekt på denne pusteevnen har Novaserien Mountain Equipments mest pustende ytter og innerstoff. Denne serien bruker Helium 20D nylon utvendig og Supersoft nylon innvendig for ekstra komfort. Dette reduserer også pakkstørrelse og vekt betraktelig. Fiberet PolarLoft er ett impregnert fiber som tåler mye fukt og vann før det mister isolasjonsevnen. Posen passer derfor godt til turer i vått og fuktig klima, eller på turer der man ikke har tid eller mulighet til å gjøre vedlikehold. Nova II bruker Mountain Fit passform og er relativt romslig. Posen har full klaff bak glidelås og nakkekrage med magnetisk Lode Lock feste. Topp og bunn på hetten kan strammes uavhengig av hverandre med seperat snorløsning. Nova II er en god sommerpose til fjellbruk. Den tåler kondens og fukt ekstremt bra og trenger lite vedlikehold.

4667