Myggspray MyggA Spray 9,5 % Deet 75 ml

MyggA Spray 9,5 % Deet 75 ml

Myggspray

Varenr.: 114996
Mygga Spray er et myggmiddel i sprayflaske som gir en lettvint og jevn påføring som beskytter effektivt mot mygg i gjennomsnitt 6 timer. Produktet inneholder også en kombinasjon av planteekstrakter fra blant annet lavendel og geranium. Det virker som om kombinasjonen av DEET og planteekstrakter gir en bedre beskyttelse enn ingrediensene hver for seg.
199,-
-+
2 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Mygga Spray:
Volum: 75 ml
Innhold: 9,5 % Deet
Holdbarthet: 5 år
Lagres tørt og kjølig, beskytt mot direkte sollys. Oppbevar beholderen godt lukket.

Unngå kontakt med øyne, slimhinner og skadet hud. Produktet skal ikke svelges, det kan være skadelig. Oppbevares utilgjengelig for barn og skal ikke anvendes på hendene til små barn.

Skal kun brukes på små områder av huden og ikke mer enn to ganger om dagen. Bruk produktet med forsiktighet, dette gjelder særlig gravide og små barn. Dersom du bruker solkrem bør MyggA påføres 30 minutter etter at solkremen har blitt påført, slik at den er tørr. Etter bad bør MyggA påføres på nytt. Anbefales til barn fra 2 år, men brukes med forsiktighet på barn mellom 2 og 12 år.

25791