Rallarvegen Sykkelkart Nordeca Sykkel 4001 Rallarvegen Rallarvegen Sykkelkart Nordeca Sykkel 4001 Rallarvegen Rallarvegen Sykkelkart Nordeca Sykkel 4001 Rallarvegen Rallarvegen Sykkelkart Nordeca Sykkel 4001 Rallarvegen

Nordeca Sykkel 4001 Rallarvegen

Rallarvegen Sykkelkart

Varenr.: 115307
Nordeca Sykkelkart Rallarvegen i målestokk 1:50 000 har informasjon om hytter, campingplasser, severdigheter i området og muligheter for sykkelutleie og andre sportsaktiviteter. Kartet dekker Haugastøl, Finse, Hallingskeid, Vatnahalsen, Myrdal og Flåm.
259,-
-+
Tilbake på lager 03.05.2024

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Rallarvegen er flere ganger blitt kåret til Norges vakreste sykkelvei med start på Haugastøl, via Finse, Hallingskeid og Myrdal, før den fortsetter langs Flåmbanen ned til vakre Flåm. Her er det fantastisk natur å oppleve på veien som tar deg gjennom et fantastisk høyfjellsområde opp til over 1300 moh og ned til Flåm ved havnivå.

Ved Flåm finner du alt av servicetilbud og stedet er et perfekt utgangspunkt for videre reiser. Eksempel på hytter i kartet: Demmevasshytta, Jøkulhytta, Appelsinhytta, Finsehytta, Haugastøl, Østerbø fjellstove, Aurlandsdalen turisthytte, Vatnahalsen høyfjellshotell, Myrdal fjellstove, Kaldavasshytta og Hallingskeid.

Om sykkelkart

Sykkelkart er en ny kartserie fra Nordeca i 1:50 000 som er velegnet for sykkelturer med informasjon fra Kartverket. Serien dekker populære sykkelruter med kilometermerking i kartene. I tillegg finner man informasjon om hytter, campingmuligheter, severdigheter og sykkelutleie. Kartene er laget i et slitesterkt og værbestandig materiale.

26254