Sverige: Kungsleden-Kvikkjokk Nordeca Sverige 7005 Kungsleden-Kvikkjok Sverige: Kungsleden-Kvikkjokk Nordeca Sverige 7005 Kungsleden-Kvikkjok Sverige: Kungsleden-Kvikkjokk Nordeca Sverige 7005 Kungsleden-Kvikkjok Sverige: Kungsleden-Kvikkjokk Nordeca Sverige 7005 Kungsleden-Kvikkjok

Nordeca Sverige 7005 Kungsleden-Kvikkjok

Sverige: Kungsleden-Kvikkjokk

Varenr.: 118462
Nordeca Kungsleden-Kvikkjokk 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
2 på lager.

Nordeca Kungsleden-Kvikkjokk:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Kartet dekker Kungsledens strekning som passerer ved Kvikkjokk fjällstation. Videre dekkes området fra Kvikkjok i øst, via Tarradalen til riksgrensen i vest. I tillegg til Kungsleden dekker kartet også Padjelantaleden og Nordkalottleden med sine mange fjellstuer langs stiene. Det finnes også flere høye fjelltopper og isbreer i området som gir en unik naturopplevelse. Kvikkjokk fjällstation er et perfekt utgangspunkt for turer, enten du vil gå Kungsleden eller Nordkalottleden. Kungsleden passerer gjennom Kvikkjokk og stedet er også et av start eller endepunktene for Nordkalottleden. Eksempel på fjellstuer i området: Stáddájåhkå, Sårjåsjaurestugan, Duottar, Pieskehaurestugan, Vaimokstugan, Darreluoppal, Såmmarlappastugan, Kvikkjokk fjällstation, Njunjesstugan. Muorkihytta finnes på norsk side av grensen.

30615