Gassboks 230 gram Primus SIP Power Gas 230g Gassboks 230 gram Primus SIP Power Gas 230g

Primus SIP Power Gas 230g

Gassboks 230 gram

Varenr.: 126641
Primus SIP Power Gas er en standard gassboks med gjenger. Gassblandingen er laget av biobasert gass fra Europa og bidrar til å fase ut fossilt brensel. Priums sin mest allsidige gassblanding, og gir utmerket kraft fra vår til høst. Sammen gjør vi fremtidige eventyr litt mer bærekraftige!
Volumprodukt
129,-
-+
19 på lager.
9 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Primus SIP Power Gas:
Volum: 230 gram
Vekt: 390 gram
Mål: Ø 108 x 85 mm
Innhold: 60 % butan og 40 % propan

  • Allsidig gass til utendørs matlaging.
  • Trygg og effektiv gass til brennere.
  • Ventilbokser har standard ventil som kan brukes på alle vanlige gassbrennere og lamper beregnet på gassboks med ventil. Ventilen stenger gasstrømmen når apparatet frakobles, og boksen kan da enkelt brukes på flere apparater.
  • Trykkbeholderen må beskyttes mot sollys og må ikke utsettes for temperaturer over 50° C. Må ikke punkteres eller brennes, selv ikke når den er tom.

Biobasert gass fra Europa

Et bærekraftig utendørs drivstoffalternativ med en ytelse som etterligner den pålitelige Primus Power Gas. Ved å støtte produksjon av biobasert gass og flytte produksjonen til Europa, tar vi neste skritt for å tegne et utendørs drivstoffkart og redusere vårt miljøavtrykk. Dette trinnet er en del av et nytt bærekraftsinitiativ fra Primus, som dekker alle aspekter ved å utvikle et nytt Primus-produkt, samt gå tilbake til vår eksisterende produktlinje for ytterligere forbedringer. Primus kaller det SIP – vårt eget Sustainable Improvement Program. Den første lanseringen i dette programmet er SIP Power Gas.

Mot en bærekraftig fremtid

Et av hovedmålene med å utvikle SIP Power Gas er å tilby et bærekraftig alternativ for drivstoffbeholdere og lede an i utfasing av fossilt brensel som brukes til utendørs matlaging. SIP Power Gas er et første skritt på veien mot denne fremtiden og er det første hjørnesteinsproduktet innenfor Primus Sustainable Improvement Program. SIP hjelper Primus med å fokusere på bærekraft når de oppdaterer produkter eller utvikler det beste matlagingsutstyret for bevisste eventyrere. Å tilby de mest drivstoffeffektive komfyralternativene som er tilgjengelige, valget av materialer vi bruker, byggeovner for å være livslange følgesvenner, og det faktum at de kompenserer for karbonutslippene for alt Primus-drivstoff, spiller en rolle i å nå dette målet. Primus er ikke der ennå, men vi ser fremover og gjør denne reisen med fremtidige generasjoner i tankene.

Ved å velge en SIP Power Gas som drivstoff til ditt neste eventyr, støtter du produksjon av biogass og bidrar til å fase ut fossilt brensel. Sammen gjør vi fremtidige eventyr enda mer bærekraftige!

38820