Kortstokk med marine motiv Sea Snack Kortstokk med marine motiv Kortstokk med marine motiv Sea Snack Kortstokk med marine motiv Kortstokk med marine motiv Sea Snack Kortstokk med marine motiv Kortstokk med marine motiv Sea Snack Kortstokk med marine motiv Kortstokk med marine motiv Sea Snack Kortstokk med marine motiv

Sea Snack Kortstokk med marine motiv

Kortstokk med marine motiv

Varenr.: 117294

Sea Snack Kortstokk med marine motiv fra Norge har spillkort med bilder av med alt fra sjøstjerner og kråkeboller til fisk, bløtdyr og dyreplankton. Navnet på dyret står på fire ulike språk. Kortene kan benyttes som helt vanlige spillkort, men fungerer også supert som quizkort og memoryspill for å trene hukommelsen.

150,-
128,-Medlem
-+
20+ på lager.

Trenger du gaveidéer? Hva med gavemedlemskap i Den Norske Turtistforening, gavekort i nettbutikken eller noe nyttig fra gavesiden vår?

 

Kortene er lette å ha med i tursekken, og på overnattingstur kan de brukes som underholdning på kvelden. De kan også brukes i pedagogisk sammenheng i skoleundervisningen, som premier konkurranser, eller som gaver på konferanser. Kortstokken er bygget opp på følgende måte:

  • Hjerter har bilder av pigghuder.
  • Ruter har bilder av nesledyr og ribbemaneter.
  • Spar har bilder av krepsdyr.
  • Kløver har bilder av en blanding av ulike grupper.
29216