Sokker til herre 38–41 Smartwool Hike Full Cushion Crew M M 092

Smartwool Hike Full Cushion Crew M M 092

Sokker til herre 38–41

Varenr.: 117345

Smartwool Men's Hike Classic Edition Full Cushion Crew er et par sokker med forsterket tåboks, som gir god komfort og sammen med et forsterket helparti sørger for sokkene sitter svært godt på foten. Sokkene kommer også med resirkulert nylon. Passer fint til lenger turer grunnet sin gode padding.

Skostørrelseprodukt
349,-
297,-Medlem
-+
5 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Smartwool Men's Hike Classic Edition Full Cushion Crew:
Materiale: 56 % merinoull, 31 % resirkuler nylon, 11 % nylon og 2 % elastan
Tykkelse: Tykk
Ankelhøyde: Høy
Polstring: Full polstring rundt hele foten.
Passer til: Tur

Farge
  • Blå
  • Grå
  • Tykk, teknisk ullsokk.
  • Utmerket passform.
  • Komfortabel.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

29314